Mobil Çekiçli Kırıcı ABD'ye Teslim Edildi

July 10, 2023
hakkında en son şirket haberleri Mobil Çekiçli Kırıcı ABD'ye Teslim Edildi

Kısa bir süre önce ABD'ye bir mobil çekiçli kırıcı cihazı başarıyla sevk ettiğimizi duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.Müşteri gereksinimleri arasında 120 mm'den küçük besleme boyutu, 0-5 mm boşaltma boyutu aralığı ve saatte 10 tonluk yüksek verim elde etme yeteneği yer alır.Firmamız müşterilerinin ihtiyacına göre PC600X400 modelini önermektedir.

hakkında en son şirket haberleri Mobil Çekiçli Kırıcı ABD'ye Teslim Edildi  0hakkında en son şirket haberleri Mobil Çekiçli Kırıcı ABD'ye Teslim Edildi  1

Mobil çekiçli kırıcı, madencilik, inşaat, yollar ve Köprülerde yaygın olarak kullanılmaktadır.Yalnızca ekipmanın hareketini kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda farklı alanlar arasında esnek bir şekilde uygulanabilir.Kalite kontrol ekibimiz, her bir ekipmanın fabrikadan ayrılmadan önce sıkı testlerden ve kalite kontrollerinden geçmesini sağlamak için ekipmanı her açıdan sıkı bir şekilde kontrol eder.

Mobil çekiçli kırıcı, bir çekiçli kırıcı ve küçük bir treyler desteğinden oluşmaktadır. kum, tuğla, ince toz yapımında yaygın olarak kullanılır.

hakkında en son şirket haberleri Mobil Çekiçli Kırıcı ABD'ye Teslim Edildi  2hakkında en son şirket haberleri Mobil Çekiçli Kırıcı ABD'ye Teslim Edildi  3

Bu sevkiyatımız ile kırma ekipmanları alanında firmamızın profesyonelliğini ve mükemmelliğini bir kez daha kanıtlamış olduk.Bu Mobil kırıcı ünitesinin, müşterilerimize üretim hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için üstün performans ve güvenilirlik sağlayacağından tamamen eminiz.

Son olarak, müşterilerimize şirketimize duydukları güven ve destekleri için teşekkür ederiz.Müşterilerimize daha fazla değer katmak için en iyi ürünleri ve en tatmin edici hizmeti sunmak için çabalamaya devam edeceğiz.Herhangi bir talebiniz veya sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!