15TPH Bilyalı Değirmen Kenya'ya Teslim Edildi

July 10, 2023
hakkında en son şirket haberleri 15TPH Bilyalı Değirmen Kenya'ya Teslim Edildi

ASCEND Company, son geliştirmede Kenya'daki müşterilerine 15TPH Bilyalı değirmeni başarıyla teslim etti.Teslimatlar, müşterilerin madencilik operasyonlarını geliştirmelerine ve taş ocağında öğütme üretimini artırmalarına yardımcı olmak için yapılır.

hakkında en son şirket haberleri 15TPH Bilyalı Değirmen Kenya'ya Teslim Edildi  0

Haziran 2023'te Kenya'daki bir müşteriden taşlama makinesi isteyen bir talep aldık.Nihai çıktı boyutu 200 ağdan daha az olan silika malzemeyi öğütmek için bu ekipmanı kullanması gerekiyor.Ve saatte 15 tonluk bir çalışma kapasitesine ihtiyacı var.İki taraf arasında yapılan görüşme sonrasında Bilyalı değirmen Ф1830x4500 modelimizi kabul etti.

hakkında en son şirket haberleri 15TPH Bilyalı Değirmen Kenya'ya Teslim Edildi  1

Genel olarak konuşursak, bilyalı değirmen, çelik bilyaların çarpışması ve sürtünmesi yoluyla malzemeyi gerekli parçacık boyutuna öğütür.Tamburun dönüşü ve çelik bilyelerin yuvarlanması, bu öğütme etkisini elde etmenin anahtarıdır.

Bu süreçte, en iyi öğütme etkisini elde etmek için tambur hızı, çelik bilyelerin miktarı ve boyutu, malzeme özelliklerine ve üretim kapasitesine göre ayarlanabilir.

Bilyalı değirmenlerin madencilik makinelerinde kullanılması, madencilik üretiminin ihtiyaçlarını karşılayabilen ve üretim verimliliğini artırabilen iyi öğütme etkisi, yüksek üretkenlik, çok işlevli, düşük enerji tüketimi, yüksek derecede otomasyon, düşük gürültü ve uygun bakım avantajlarına sahiptir. ve ürün kalitesi.